Telefon: +36-70-676-3636 jomavilag.hu E-mail: jomavilag@gmail.com
Nyitólap   |   Új termékek   |   Akciós termékek   |   Kapcsolat   |   Hírek   |   Hogyan tudok rendelni?   |   Házhozszállítás   |   Feliratozás
.: 2021-ES KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE :.
 
 
Vásárlási információk

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait.

A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.

 

 

Általános rész:
A megrendelések feladása a webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül. A webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során a szállítási és számlázási adatok megadására is sor kerül. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

 

Házhozszállítás díja: 1 800.- (Magyarországon belül)

 

Szállítási feltételek:
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. A küldeményeket XLS futárszolgálat szállítja.

 

A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről, melyben szereplő rendelési számmal a honlapon nyomon követheti a rendelés folyamatát. Ha a termék raktáron van , akkor a rendelést követő 3-5 munkanapon belűl Magyarország teljes területén otthonába érkezik a XLS futárszolgálat segítségével. A XLS futár a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni, így nem kell Önnek egész nap otthon várnia a csomagot. Ha nincsen raktáron a kívánt termék, akkor erről telefonon és/vagy e-mailben is tájékoztatást kap, továbbá a várható szállítási időről is tájékoztatjuk. Ha Önnek ez nem megfelelő, akkor elállhat a vásárlástól és az esetlegesen kifizetett összeget maradéktalanul, visszautaljuk a megadott bankszámlájára.

 

Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.


A jótállás (garancia) és a szavatosság:
A használati útmutatóban, vagy a jótállási jegyen, vagy a kísérő számlán fel van tüntetve a konkrét jótállás vállalása minden szállított termékre, az azokon rögzített időpont és időtartam az érvényes. A webáruházban-ban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


Elállás joga:
Minden vevőnek a vásárlástól számított 15 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az Minár Bt-hez.
 • A vevő nem veheti használatba a terméket.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük.
 • Nem vonatkozik az elállás joga az egyedi kérésre legyártott termékekre.

 

Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Minár Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. 
   

Adatvédelem :
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe amikor az előlegbekérő levél alapján átutalt előleg számlánkra beérkezik. Innentől a rendelés lemondására nincs lehetőség. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

Kategóriák
FUTBALL
KOSÁRLABDA
RÖPLABDA
KÉZILABDA
FUTÁS
FITNESS
TENISZ
PÓLÓK
RÖVIDNADRÁG, SHORT
SZABADIDŐRUHÁZAT
KABÁTOK, DZSEKIK, MELLÉNYEK
ALÁÖLTÖZETEK
TÁSKÁK
SAPKA, SÁL, KESZTYŰ
CIPŐK
PAPUCS
SPORTZOKNIK
15 NAPOS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
KISZÁLLÍTÁS AKÁR 2 MUNKANAPON BELÜL
ÁRGARANCIA
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
H-P: 8.00-18.00
Telefon: 06/70-676-3636
E-mail: jomavilag@gmail.com
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció »
Jelszó emlékeztető »
Akciós termékek
 JOMA TOLEDO 2303 IN JUNIOR TEREMCIPŐ
JOMA TOLEDO 2303 IN JUNIOR TEREMCIPŐ
13.990 Ft
11.990 Ft
JOMA TOP FLEX 923 IN BŐR TEREMCIPŐ
JOMA TOP FLEX 923 IN BŐR TEREMCIPŐ
19.990 Ft
17.990 Ft
JOMA MUNDIAL 2201 IN BŐR TEREMCIPŐ
JOMA MUNDIAL 2201 IN BŐR TEREMCIPŐ
23.900 Ft
17.990 Ft
További akciós termékeink »
Hasznos
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhozszállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
 
 
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu